Burgemeester Reigerstraat 45 • Tel 030-7370152 • info@cerveceriaboulevard.nl


Groepen

Kom je met een groep borrelen? Gezellig!

Boulevard is de ideale plek voor een borrel met groep vrienden, familie of collega’s. Kom je met een klein gezelschap? We hebben hoge tafels voor de bar die we graag voor je reserveren!

Zo heb je je eigen plek midden in de gezellige reuring van onze zaak. Bij 10 tot 15 personen kun je ook voor onze zithoek voorin de zaak kiezen.

Ben je met groep groter dan 30 personen? We kunnen de gehele achterkant voor je reserveren. Je eigen ruimte zonder hinder van andere gasten.

We rekenen geen huur of minimale omzet. We geven je op verzoek graag een seintje bij een bepaald bereikt bedrag. Zo hou je zicht op de kosten en kun je eventueel besluiten dat de laatste consumpties voor eigen rekening zijn.

Wil je de borrel aankleden met lekker hapjes? Goed idee! Onze kazen, hammen en pintxos zijn uiterst geschikt om tijdens de borrel op te peuzelen. Graag vernemen we dan van tevoren wat we mogen voorbereiden.

Onze keuken sluit om 22.30 uur, maar ook hierna kun je nog een lekker borrelhapje bestellen.

Kom je met een groep eten? Leuk!

Bij Boulevard word je zonder zorgen verrast met heerlijke Spaanse lekkernijen. Zit, sta of hang lekker in onze zaak en de planken vol met lekkers komen vanzelf jouw kant op.

Een lange tafel, een grote zithoek, een walking diner met borreltafels, er is bij ons van alles mogelijk voor een diner met een groep.

Vanaf 8 tot 30 personen hanteren wij om jou en onze keuken te ontlasten graag onze tablas, planken, met daarop in een aantal etappes allerlei kleine hapjes.

We beginnen met onze luxe kazen en dungesneden Ibérico-vleeswaren met brood en alioli om daarna te vervolgen met onze heerlijke vlees-, vis-, en vega pintxos. Afhankelijk van de grootte van de groep serveren we de pintxos in één keer of in meerdere etappes uit. Eventuele dieetwensen zijn hierbij geen probleem. Kosten hiervoor bedragen €22,50 per persoon.

Onze deelbare postres, mini-dessertjes, kunnen we eventueel ook op planken om te delen uitserveren. Kosten hiervoor bedragen gemiddeld €2,- per persoon.

Mocht je graag een andere invulling van het eten zien, dan vernemen wij dit graag van tevoren zodat we dit goed kunnen voorbereiden.

Wil je komen eten met een groep groter dan 30 personen? Mail of bel dan even met ons voor de mogelijkheden.